Wat zijn photoflyers?

Wat zijn photoflyers?

29 January 2023 Off By Margie

Polaroid foto’s zijn door de jaren heen heel erg populair geworden, maar ze bestaan natuurlijk al een langere tijd. Steeds meer mensen hebben een Polaroidfoto boven op hun nachtkastje, op de koelkast of ergens aan de muur hangen. Een Polaroidfoto brengt namelijk dierbare herinneringen op en is ook leuk om als persoonlijk items in jouw woning te hebben. Toch hebben Polaroid foto’s ook een effectieve werking voor bedrijven en zijn ze een echt marketingmiddel. Photoflyers zijn een groot succes geworden in het zakenleven en dit komt door de Polaroidfoto’s. Wil jij weten wat een photoflyer precies is en hoe het ingezet kan worden? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Sticker frame instax

Een photoflyer is een sticker frame instax en hierop kun je een Polaroidfoto op plakken. Het frame kun je allerlei verschillende designs geven en dat is voor veel bedrijven een groot voordeel. Je kunt op deze manier het helemaal persoonlijk maken en bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo erop laten zetten. Iedereen die dan een Polaroidfoto laat maken, kan deze op het frame plakken. Hierdoor krijgt jouw doelgroep iedere keer jouw bedrijf te zien en dat is natuurlijk heel erg goed voor de naamsbekendheid van jouw onderneming. De Polaroidfoto met sticker frame instax hangen ze waarschijnlijk op in hun woning. Dit kan ook gezien worden als een vorm van fotomarketing en is dus heel erg handig voor jouw onderneming. 

Wil jij bijvoorbeeld een nieuw product lanceren met jouw onderneming? Dan kun je hiervoor een evenement organiseren, zodat jouw doelgroep hier meer informatie over kan krijgen. Tijdens dit event kan het een heel goed idee zijn om een photoflyers in te zetten. Met een polaroid evenement, weet je zeker dat jouw evenement ook echt een succes wordt. De kans is ook groot dat de verkoopcijfers van het nieuwe product zullen stijgen.

Aanbieder vinden

Wil jij ook een polaroid evenement organiseren voor jouw onderneming en photoflyers inzetten? Dan is het van belang om een goede aanbieder te vinden, die jou een promotie kit kan aanbieden. Met deze promotie kit is het mogelijk om Polaroid foto’s te maken, maar hierin zitten ook genoeg frames in voor de foto’s. De foto frames moet je natuurlijk zelf nog eerst ontwerpen, maar dit kun je ook laten doen door een designer. Je weet op deze manier namelijk zeker dat het ontwerp er goed uit komt te zien.