Vind goede freelance opdrachten bij Younited

Vind goede freelance opdrachten bij Younited

5 February 2023 Off By Margie

Als freelancer of ZZP'er weet je het wel. Je krijgt niet zomaar opdrachten in de schoot geworpen. Je zult daar zelf actief achteraan moeten gaan en dat valt soms niet mee. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Je aanmelden op een platform voor freelancers als Younited kan je veel helpen. Je vindt daar niet alleen freelance opdrachten in alle branches, maar ook hulp en ondersteuning van andere freelancers. Younited is een fijn platform waar je je vragen kunt stellen en waar je contacten kunt leggen met andere freelancers. Je kunt op Younited van elkaar leren en elkaar scherp houden.

Ondernemen is vaak eenzaam, maar niet met Younited

Als ZZP'er sta je er vaak alleen voor. Dat kan zoms best eenzaam voelen, hoe leuk je je werk ook vindt. Je kunt af en toe best een praatje bij het koffiezetapparaat gebruiken en ook een beetje support wanneer het een keer niet gaat zoals je had gehoopt. Dat vind je op Younited. Je bent daar nog steeds voor jezelf, maar je bent er niet alleen en je zorgt er samen voor dat je toch weer een goede dag hebt. Alleen al te weten dat je er niet alleen voor staat is een grote geruststelling.

Ondernemen kan overweldigend zijn

Zeker wanneer je net begint als ondernemer kan het nogal wat zijn dat ineens op je af komt. Je moet aan zoveel dingen denken, dat is bijna niet te doen. Zo moet je zorgen voor je inkoop, je administratie, je belastingen en je verzekeringen. Dat moet je allemaal al geregeld hebben voor het eigenlijke ondernemen start. Komt er dan ook nog een pand bij kijken en een bedrijfsauto dan weet je helemaal niet wat je gebeurt en wat je allemaal moet regelen. En dan heb je nog niet eens klanten. De meeste klanten zijn leuk en er is prima mee te werken,  maar je hebt ze ertussen…

Samen kom je verder

Met jouw kennis kun je anderen helpen net als dat jij met jouw vragen terecht kunt bij anderen. Je vindt dus niet alleen de tofste opdrachten op Younited maar ook gelijkgestemden. Je voelt je minder alleen en kunt op Younited terecht met je vragen. Wil je een opdracht aannemen? Dan regel je dat helemaal zelf. Zie je een opdracht die perfect is voor een ander? Dan kan je diegene erop wijzen. Zo helpen we elkaar en kunnen we samen steeds verder groeien. Ieder in ons eigen vak en met onze eigen skills.